JA slide show

Tanfolyamaink időpontjai

Az olajfestés alapjai
2017. december 2-3. (Szo-V), 9-16h


Festő estek
2017. november 30 (csütörtök), 18-21h
2017. december 14 (csütörtök), 18-21h

     


Egyéb hasznos tudnivalók PDF Nyomtatás E-mail

A rajztanfolyam helyszíne: Budapest VI. ker. Bajnok u. 12
Időpont: csütörtök, péntek, szombat: 9-17, vasárnap 9-16 óráig.
Tanfolyamvezető: Szabó Norbert

A jobb agyféltekés rajztanfolyam négynapos intenzív formája abban segíti a hallgatókat, hogy kiszakadjanak a hétköznapok megszokott ritmusából, és a különböző rajzfeladatok által egy másfajta nézőpontba kerüljenek. Ennek érdekében érdemes ezeket a napokat úgy szervezni, hogy nyugodt, stresszmentes lelkiállapotban, pihenten jöjjünk a tanfolyamra. Ha csak lehet kerüljük a késést, a más program miatti hamarabb elmenést, vagy az otthon hagyott munka miatti folyamatos telefonálást.
A hajnalig tartó bulizást is tegyük el egy másik hétvégére.

A rajztanfolyam szőnyeges helyiségben folyik, amihez papucsot adunk. Amennyiben az általunk adott helyett szeretne egy kényelmes otthoni papucsot hozni, nyugodtan megteheti.

Öltözet: Néhány rajzfeladat végzése során rajzszenet alkalmazunk, amely használatakor ruhánk piszkos lehet, emiatt érdemes nem fehér ruhába jönni. A fekete színű ruházat viselése sem a legalkalmasabb, mivel a fekete színnek van egy agyféltekéket szétkapcsoló hatása is.

Ebéd: Minden nap lesz egy egyórás ebédszünet, melyben lehetőség van melegétel rendelésére, melyet a Napfényes Élet Alapítvány vegetáriánus étterme kínálatából hozatunk.  Az adott menü az első napon fog kiderülni.
 

Agyféltekék harmonizálása

váltott orrlyukú légzés stb

Hogyan rajzoljunk fát?

Sokan szeretnének fákat rajzolni, de nem tudják, hol kezdjék. A problémát járjuk körbe,az egyszerű gyakorlatokat, bárki kipróbálhatja.

Kattintson ide....

Otthoni gyakorlásra

Ha van kedve, próbálja ki a spirituális vonalvezetést. Ingyenes gyakorlat.

 

 

Kattintson ide...

Elérhetőség

A Napfényes Élet Alapítványt az alábbi telefonszámon tudja elérni:06-1-311-9999, 06 30-311-9999

Bővebben...