JA slide show

Tanfolyamaink időpontjai

Az olajfestés alapjai
2017. december 2-3. (Szo-V), 9-16h


Festő estek
2017. november 30 (csütörtök), 18-21h
2017. december 14 (csütörtök), 18-21h

     


a színek világa
A festészet alapjai PDF Nyomtatás E-mail

festés oktatás festőtanfolyam

Kétnapos workshop
Ha nem tudja, hogy hol induljon el, eláruljuk. Itt. A festészet alapjai workshopon megtanuljuk, hogyan kezdjünk el egy festményt , és hogyan jussunk el a gyermeki színhasználatból a felnőttes felé.

Bővebben...
 
Néhány kép a tanfolyamról PDF Nyomtatás E-mail

  Tekintsen be a festőtanfolyamok hangulatába. A tanfolyamon fotóról és modell után is festünk. az igazi stúdió hangulatot az asztali festőállványok, és a jól bevilágított modell garantálják.  létszám 5-12 fő, ami a legideálisabb egy ilyen kurzushoz.

Bővebben...
 
Hallgatói vélemények a festőtanfolyamról PDF Nyomtatás E-mail

" Egy jól felépített tanfolyam volt. Az elméletet mindig gyakorlat követte, így mélyült a tudásunk. Bátorságot adott a technika elsajátítása. Norbert nagyon figyelmes és türelmes tanár.
Köszönöm."

"Számomra nagyon jó élmény volt a festőtanfolyam. Megtanultam új technikákat, a színkeverést, a jó kompozíció készítést. A társaság nagyon bátorító, és nyitott volt.Azt kaptam amit vártam, és nagyon meg vagyok elégedve."

"Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vettem Norbi három napos tanfolyamán. A három nap alatt segítséget kaptam, hogy mélységében is lássam azokat a dolgokat, amelyeket feladatul kaptunk. Én sokat tanultam a színek, a fények, az árnyékok ábrázolásához, valamint a színkeverésben."

"Örömmel vettem a festőtanfolyamon, hogy tempósan haladtunk, és hogy kiértékelésre kerültek a festett képek, ezzel is építeni tudjuk a saját kreativitásunkat." 

 Hogyan rajzoljunk fát?

Sokan szeretnének fákat rajzolni, de nem tudják, hol kezdjék. A problémát járjuk körbe,az egyszerű gyakorlatokat, bárki kipróbálhatja.

Kattintson ide....

Otthoni gyakorlásra

Ha van kedve, próbálja ki a spirituális vonalvezetést. Ingyenes gyakorlat.

 

 

Kattintson ide...